Tags

, , , , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag har jeg tilatt meg litt luksus og fått meg nye negler. Knall rosa er de og. Jeg har vanligvis lange negler, men jeg merker det når jeg skal skrive på pc-en når neglene er helt nye. Det er lett å treffe mer enn en tast. Barnebarnet mitt er her og vi ser film og spiller spill. Akkurat nå sitter vi med hodet ned i hver vår pc. Han er kanskje enda mer glad i data enn meg.

Jeg har virkelig satt igang med å lese bøker i min egen bokhylle. Jeg hadde det som lesemål i år, men har ikke virkelig kommet i gang, før nå. Nå har jeg lest Sagaen om Isfolket og har begynt på bok 3 i Det mørke tårn (The Dark Tower) av Stephen King. Begge disse seriene har jeg lest flere ganger før. Men målet mitt er å lese alt i bokhyllene, både leste og uleste bøker (Og kanskje bli kvitt noen siden det er så fullt).

Smakebiten i dag er fra den engelske utgaven fra bok 3; Ødemarken; The Waste Lands:

Jake went in, aware that he had, for the first time in three weeks, opened a door without hoping madly to find another world on the other side. A bell jingled overhead. The mild, spicy smell of old books hit him, and the smell was somehow like coming home.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter