Tags

, , , , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag har vi hatt en fin dag. Det var sommervær ute fra morgenen av, så jeg satte meg ut i hengestolen min og leste (og sov litt), ganske tidlig. Etter det har vi tatt med barnebarnet vårt på et mysteriespill inspirert av escape-rooms, som er på museumet på jobb. (Biblioteket og museumet deler bygning. Museet er for forfatterne Hulda og Arne Garborg). Etter det dro vi for å bowle, og så for å spise softis. Nå slapper vi av hjemme med dataspill og Tour de France, og i kveld skal vi se James Bond. Vi har sett alle, helt fra begynnelsen, og har nå kommet til 2000-tallet.

Jeg har bok på mobilen, så jeg tar frem den og leser hver gang jeg må vente på noe. Jeg har sikkert skrevet om serien jeg leser før. Den handler om en vampyr som er regnskapsfører og vennene hans. Jeg fant et sitat der i går som jeg følte passet veldig godt akkurat nå. Så da blir det det som er smakebiten min i dag. Boken jeg leser akkurat nå er nummer 6 i serien «Fred, the Vampire Accountant», og heter Undeading Bells. De er skrevet av Drew Hayes.

It would be disingenuous to say Lillian was the pessimistic sort. A truer assessment would be to say that life had gone out of its way to prove what a bastard it could be to her, and she’d merely taken the message.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter